Analytische bestanddelen Energiedichtheid (ME) kcal 375,00 kcal/100
calcium 1,40%
fosfor 1,10%
Calcium / fosfor-verhouding 1,30
Vocht ruw eiwit / eiwit 32,00%
Ruw vet / vetgehalte 11,50%
Ruwe as/anorganische stoffen 8,00%
Ruwe celstof 2,00%
Omega 3-vetzuren -
omega 6-vetzuren 2,00%
Samenstelling Granen, vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% rundvlees in de rode delen), oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen, groenten (4% wortelen in de oranje delen, 4% erwten in de groene delen).
Additieven per kg Antioxidanten; nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine A: 4090 IE, vitamine D3: 450 IE, vitamine E: 95 mg, kopersulfaatpentahydraat: 9,6 mg, mangaan-(II)-sulfaat-monohydraat: 51,6 mg, kaliumjodide: 0,79 mg, natriumseleniet: 0,38 mg, taurine: 1920 mg, zinksulfaat-monohydraat: 138 mg.