Analytische bestanddelen Eiwit 14,5%, vetgehalte 4%, ruwe as 6,1%, ruwe celstof 16,8%, calcium 0,48%, fosfor 0,31%, natrium 0,06%; koper 8,41 mg/kg, ijzer 693 mg/kg, jodium 0,27 mg/kg, mangaan 51,3 mg/kg, zink 32,6 mg/kg.
Samenstelling Hooi 46,9% (waaronder timotheegras, beemdlangbloem), groenten 35,4% (waaronder erwtenvlokken 20%, wortelen 6%, rode bieten 1,5%). erwtenvlokken 20%, wortelen 6%, rode bieten 1,5%), zaden 4,5%, goudsbloem 2%, pepermunt 2%, ribkruid 1,5%, brandnetel 1,5%, paardenbloem 1%, frambozenbladeren 1%, berkenbladeren 1%, hazelnoothout 1%, brandnetelwortel 1%, citroenmelisse 1%, kamillebloemen 0,2%
Additieven per kg Vitamine A 13.000 IE, vitamine D3 900 IE, vitamine E 80 mg, vitamine C als natriumascorbaat 256 mg.