Analytische bestanddelenRuw eiwit / crude-eiwit 5,2%
ruwe as / as 1,3%
Vochtgehalte / moisture 77,0%
Vetgehalte / crude fat 11,0%
ruwe celstof / crude fibre 0,5%
calcium / calcium 0,18%
fosfor / fosfor 0,12%
natrium / natrium 0,08%
kalium / kalium 0,17%
magnesium / magnesium 0,02%
SamenstellingVlees en dierlijke bijproducten (o.a. 16% rund), oliën en vetten, groenten, eieren en eiproducten, plantaardige bijproducten, mineralen, biergist. Eiwitbronnen: Rundvlees 16%, gevogelte 8%, aardappelen 7%, eieren 4%, hart 4%.
Additieven per kgVitamine D3 / vitamine D3 300 IE/IU
Vitamine E (all-rac-alfa-tocoferylacetaat) /
vitamine E (all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 40 mg
zink (als zinkoxide) / zinc (zincoxide) 30 mg
Toevoegingsmiddelen/additieven:
Nutritionele toevoegingsmiddelen/kg/nutritional additives/kg:
jodium (als calciumjodaat (watervrij)) /
iodine (as calcium iodate (anhydrous)) 0,25 mg
mangaan (als mangaan (II) sulfaat, monohydraat) /
manganese (manganese (II) sulfaat, monohydraat) 2 mg
koper (als koper(II)sulfaat-pentahydraat) /
copper (as copper (II) sulfaat pentahydraat) 3 mg