Beaphar: voeding, geneesmiddelen en verzorging

beaphar

Beaphar honden- en puppyvoeding

De aangeboden hondenvoeding kunnen we verdelen in drie soorten, alle drie van het eigen merk: Beaphar lactol, Beaphar CBD en Beaphar bonbons. Daarbij valt diversiteit van de producten direct op. Zo wordt er melk aangeboden, speciaal voor moederloze puppy's, en zitten de producten boordevol vitamines. Eveneens worden er een aantal gezonde snacks aangeboden, die als bijkomend voordeel bijdragen aan de gezondheid en het immuunsysteem van de hond.

 

Beaphar voeding voor katten

Voor katten worden eveneens voedingsproducten van het merk Beaphar aangeboden. Ook voor deze huisdieren zijn er producten te koop die bijdragen aan de vitaliteit van de kat. Denk hierbij onder andere aan het nierdieet. Speciaal voor moederloze kittens is er Beaphar lactol. Verder is er aan het assortiment tevens een viertal snacks toegevoegd, goed voor hart en ogen. Mocht je op zoek zijn naar verzorgende artikelen voor je kat, dan kun je net als voor de hond producten aanschaffen die hieraan bijdragen.

 

Beaphar voeding voor knaagdieren

Beaphar biedt voeding aan voor een tiental soort knaagdieren; dwerghamsters, cavia's, chinchilla's, degoes, fretten, ratten, muizen, gerbils en egels. Dit is met name algemene voeding die je voor elk knaagdier kunt gebruiken, waarbij verschillende producten diverse vitamines bevatten. Tevens is er de keuze uit konijnenvoer en uit een aantal gezonde tussendoortjes. Ben je op zoek naar vitamines of supplementen voor je knaagdier? Ook dan heeft dit merk een passend aanbod producten.

 

Beaphar voor vogels

Tot slot kun je bij dit bedrijf ook terecht voor je papegaai, kaketoe, tropische vogel, parkiet, kanarie, tuinvogel of pluimvee. Voor elke vogelsoort worden er zadenmixen, kruimelvoer en eivoer aangeboden. Ook snacks zijn toegevoegd aan het assortiment voor de vogelsoorten.

 

Hygiëneartikelen en andere dierenbenodigdheden

Wil je een schoon verblijf voor je huisdier garanderen, dan heb je de keuze uit diverse hygiëneartikelen. Bovendien is er een kleine apotheek die naast vitamines en supplementen ook zalfjes en medicijnen aanbiedt. Wanneer je huisdier last heeft van een schimmelinfectie, madenziekte of parasieten, dan heeft het bedrijf de juiste producten voor je in huis.

Daarnaast worden ook voederspuitjes, zuigflesjes en speentjes verkocht voor zwakke of zieke dieren. Een uitkomst voor honden of katten die hun puppy's of kittens niet zelf willen of kunnen voeden. 

Speeltjes en benodigdheden worden niet aangeboden, maar gedragsartikelen zoals een rustgevende halsband of trainingsmat wél.

Tot slot worden ook verzorgingsartikelen verkocht voor allerlei dieren. Denk hierbij aan producten voor gebitsreiniging of het reinigen van de vacht. Genoeg keuze voor iedereen!