Hill’s: honden- en kattenvoeding aanbevolen door dierenartsen

hills-logo

Hill’s hondenvoer

Hill’s hondenvoeding van dit merk is er in allerlei variaties. Dit zijn de belangrijkste soorten:

  •  Prescription Diet voor honden: dit hondenvoer is speciaal voor honden die kampen met aandoeningen. Er is keuzeaanbod uit nat- en droogvoer.
  • Science Plan voor honden: gebalanceerde voeding die bijdraagt aan een optimale gezondheid van je hond. De antioxidanten ondersteunen het immuunsysteem en bevorderen tevens een goede spijsvertering en mobiliteit van jouw viervoeter.
  • Ideal Balance voor honden: dit nat- en droogvoer ondersteunt de algemene gezondheid, immuniteit, huid, vacht en spijsvertering van een hond.
  • VetEssentials voor honden: de hoogwaardige voeding is exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts.

 

Hill’s Puppy en Hill’s Junior

Puppy's hebben specifieke voedingsbehoeften en daarom ga je op zoek naar het beste voer voor je pup. Hill’s puppy voer is er in een natte en droge variant. Kies bijvoorbeeld uit brokjes of blikvoer.

Voor honden die geen pup meer zijn, maar ook niet ouder zijn dan 2 jaar is er Hill’s Junior. Ook voor deze honden is er voer afgestemd op mate van activiteit en ras.

 

Hill’s kattenvoer: gebalanceerde voeding voor een gezonde kat

Hill’s kattenvoeding is van de allerbeste kwaliteit en geschikt voor alle soorten katten. De perfect gebalanceerde voeding houdt iedere kat fit en gezond. Dit huisdier is een kieskeurige eter en daarom zet het merk in op hoogwaardige en evenwichtige voeding voor katten in alle leeftijden. Het kattenvoer is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek en tevens wordt er rekening gehouden met gevoeligheden en leeftijd. Uiteraard is het kattenvoer ook zeer smaakvol!

 

Hill’s kitten, volwassen, ouder & senior

Dit merk heeft voor ieder leeftijd de juiste voeding in huis. Zo is er Hill’s kattenvoer voor kittens. De voeding is zo samengesteld dat iedere kitten de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Verder heeft het merk kattenvoer voor de volwassen kat (1+ jaar), de ouder kat (+7 jaar) en de senior kat (11+ jaar).

 

Verschillende soorten kattenvoer

Kattenvoeding van dit merk is er in allerlei variaties. Zo kies je bijvoorbeeld uit Hill's natvoer of Hill's droogvoer. De voeding wordt onderverdeeld in vier verschillende categorieën:

  • Prescription Diet voor katten: dit bestaat uit een aanbod van therapeutische voeding voor zieke katten. De voeding biedt onder andere ondersteuning bij/aan urinewegen, huid, vacht, lever, maag- en darmstelsel, gewrichten, overgewicht en een voedselallergie.
  • Science Plan voor katten: deze voeding heeft een ondersteunend effect op de gezondheid van je kat.
  • Ideal Balance voor katten: dit bestaat uit gebalanceerd voer voor katten in een bepaalde leeftijdscategorie.
  • VetEssentials voor katten: de multifunctionele voeding is speciaal samengesteld voor de gezondheidsbehoeften van je kat.