Select gold voor honden

SELECT GOLD Complete

Deze droge voeding is optimaal afgestemd op de behoeften van verschillende hondenrassen en levensfasen.

Ontdek SELECT GOLD Complete

SELECT GOLD Sensitive

Dit droogvoer en natvoer is ideaal voor honden die vatbaar zijn voor voedselintolerantie of een gevoelige spijsvertering hebben.

Ontdek SELECT GOLD Sensitive

SELECT GOLD Pure

Ontdek het hondenvoer voor volwassen honden met een bijzonder gevoelige spijsvertering - met exclusieve dierlijke eiwitbronnen en een graanvrije formule.

Ontdek SELECT GOLD Pure

SELECT GOLD light

Deze droge voeding is ideaal voor volwassen honden met een neiging om overgewicht te hebben.

Ontdek SELECT GOLD light

SELECT GOLD Complete - kwalitatief hoogwaardig, op behoeften gebaseerd

SELECT GOLD Complete biedt uw hond een kwalitatief hoogstaand, perfect uitgebalanceerd totaal dieet. Het premium droogvoer bevat alle belangrijke voedingsstoffen voor een ideale voeding en optimale gezondheid van uw hond te verzekeren.

Hoogwaardige eiwitbronnen, zoals vers vlees en vlees van pluimvee, zorgen voor een perfect op elkaar afgestemde eiwitkwaliteit. Bovendien houden de formuleringen rekening met de individuele behoeften van de verschillende groottes en levensfasen.

 • Biedt een ideale voeding
 • Aanbod volgens grootte
 • Hoogwaardige eiwitbronnen
 • Aanbod volgens levensfase

Mini: voor kleine honden: knapperige, harde kroketten kunnen bijdragen aan het reinigen van de tanden.

Medium: voor middelgrote honden: Verhoogde niveaus van vitamine E en C evenals mannan-oligosacchariden (MOS) kunnen de afweer van het lichaam ondersteunen.

Maxi: voor grote honden: de formule bevat glucosamine en chondroïtinesulfaat. Dit zijn essentiële bouwstenen voor kraakbeen en gewrichten.

SELECT GOLD Sensitive - voor nutritioneel gevoelige honden

SELECT GOLD Sensitive droogvoer voor honden

Hierbij bevat elk recept een hoogwaardige bron van dierlijke eiwitten: lam, eend of zalm. Bovendien bevatten de droge voedingsmiddelen alleen een zeer goed te verdragen koolhydraatbron: rijst of aardappel. Alle formules zijn graangewas- en glutenvrij of tarwe- en glutenvrij. SELECT GOLD Sensitive is bovendien afgestemd op de grootte en levensfase van jouw hond.

 • Biedt een ideale voeding
 • Zeer goed te verdragen koolhydraatbron
 • Graangewas- en glutenvrij of tarwe- en glutenvrij
 • Aanbod volgens grootte
 • Aanbod volgens levensfase

Mini: voor kleine honden: knapperige, harde kroketten en plantaardige vezels kunnen bijdragen aan het reinigen van de tanden. Bovendien kan de vorming van tandsteen worden verminderd door speciale fosfaten.

Medium: voor middelgrote honden: Verhoogde concentraties van vitamine E en C, mannan-oligosachariden (MOS) en beta-glucanen kunnen afweer van het lichaam te ondersteunen.

Maxi: voor grote honden: de formule bevat glucosamine en chondroïtinesulfaat. Dit zijn essentiële bouwstenen voor kraakbeen en gewrichten. L-carnitine kan helpen het lipidenmetabolisme te bevorderen

SELECT GOLD Sensitive natvoer voor honden

SELECT GOLD Sensitive natvoer is de ideale oplossing voor honden die gevoelig zijn voor voedselintoleranties. De recepten van hoge kwaliteit worden gekenmerkt door een paar zeer goed verteerbare ingrediënten.

De voedingsmiddelen bieden een brede selectie van hoogwaardige en compatibele dierlijke eiwitbronnen: lam, eend, hert, rund of kip. De recepten bevatten ofwel aardappel of rijst en zijn daarom graangewas- en glutenvrij of tarwe- en glutenvrij.

 • Zeer goed te verdragen koolhydraatbron
 • Graangewas- en glutenvrij of tarwe- en glutenvrij
 • Hoog aandeel dierlijke eiwitten
 • Aanbod volgens levensfase

Deze voeding wordt ook gekenmerkt door een hoog aandeel dierlijke eiwitten - tot 68%. Prebiotische fructo-oligosacchariden bevorderen ook de ontwikkeling en instandhouding van een stabiele darmflora. Zo kan de gezonde spijsvertering actief worden ondersteund. De recepten zijn ook aangepast aan de levensfase van jouw huisdier.

SELECT GOLD Sensitive snacks voor honden

SELECT GOLD Sensitive hypoallergene snacks

Deze zijn de ideale oplossing om zelfs de meest nutritioneel gevoelige hond te belonen en tandheelkundige zorg te ondersteunen. De recepten zijn graanvrij en puur vegetarisch door het exclusieve gebruik van aardappelzetmeel - optimaal voor voedselintoleranties dus!

Deze snacks zijn verkrijgbaar in drie maten, afgestemd op de maat van kleine, middelgrote en grote honden. De vorm en textuur van de snacks kan tandplak en tandsteen helpen verminderen en tanden en tandvlees sterk en gezond houden. Ze bevatten maximaal 2,9% vet en worden gemaakt zonder toevoeging van suiker.

SELECT GOLD Sensitive snacks

De nieuwe SELECT GOLD Sensitive Snacks zijn de perfecte traktatie voor nutritioneel gevoelige honden met voedselintoleranties of gevoelige spijsvertering. De in de oven gebakken, halfvochtige snacks bevatten alleen een selecte eiwitbron (lam, zalm of eend) en aardappel als een verteerbare bron van plantaardige koolhydraten.

De ingesloten raapzaadolie en zink kunnen een soepele huid en een mooie vacht bevorderen. De snacks zijn beschikbaar voor puppy's en jonge honden en in twee compatibele variëteiten voor volwassen honden.

SELECT GOLD Pure - voor honden met zeer gevoelige spijsvertering en voedselintoleranties

SELECT GOLD Pure natvoer is ideaal voor zeer gevoelige honden met een gevoelige spijsvertering en voedselintoleranties. De hoogwaardige formules worden bewust afgezien van het gebruik van koolhydraten in de vorm van bijvoorbeeld granen of aardappelen. Voor elke variëteit is de hoeveelheid dierlijke ingrediënten die erin zit 100% vlees van hoge kwaliteit.

 • Ideaal voor honden met gevoelige spijsvertering en voedselintoleranties.
 • Geen koolhydraten
 • Dierlijke ingrediënten zijn voor 100% vlees van hoge kwaliteit

SELECT GOLD Light - voor wat "minder actieve" honden"

Deze droge voeding is ideaal voor volwassen honden met een neiging om overgewicht te hebben. Dit hoogwaardige droge voedsel houdt rekening met de specifieke energie- en voedingsbehoeften van jouw viervoeters en kan hem helpen zijn ideaal gewicht te bereiken door het verminderde vetgehalte. Zo help je het gewicht van jouw trouwe viervoeter te verlagen zonder hem honger te laten lijden.

SELECT GOLD Light is verkrijgbaar voor kleine, middelgrote en grote honden.

 • Ideaal voor honden met een neiging tot overgewicht
 • Verminderd vetgehalte

Bekijk andere merken