Analytische bestanddelen Eiwit 11,4%, vetgehalte 9,5%, calcium 0,6%, fosfor 0,2%
Samenstelling Granen (haver, boekweit, dari, maïs, tarwe), zaden (padie, kardi, gierst, zonnebloempitten, lijnzaad, rozenbottelzaad, pompoenzaad, hennepzaad, rijst), bakkerijproducten, groenten (erwtenvlokken, wortelen), fruit (dadels, johannesbrood, papaja's, rozijnen, noten, ananas, bananen), noten (amandelen, hazelnoten), plantaardige bijproducten, mineralen (2,5%), oliën en vetten (o.a. distelolie), plantaardige eiwitextracten, honing, gist, insecten, eieren en eierproducten, schaal- en schelpdieren
Additieven per kg Vitamine A 14350 IU, vitamine D3 1690 IU, vitamine E 136 mg, vitamine C 250 mg, Koper (koper(II)sulfaat, pentahydraat) 0,2 mg, antioxidanten