Analytische bestanddelen Eiwit 16%; vetgehalte 6%; ruwe as 4%; ruwe celstof 9,5%
Samenstelling Granen, plantaardige bijproducten (0,11% yucca schidigera), groente, fruit (3,5% johannesbrood, 2% banaan), vlees en dierlijke bijproducten, zaden, insecten (0,75% zijderupsen, 0,5% meelwormen), noten, weekdieren en schaaldieren (1% gammarus), mineralen, oliën en vetten (0,5% lijnzaadolie)
Additieven per kg Vitamine A 9.000 IE, Vitamine D3 1.350 IE, koper (koper(II)sulfaat, pentahydraat) 2,5 mg, ijzer (ijzer(II)sulfaat, monohydraat) 22 mg, jodium (calciumjodaat, watervrij) 0,2 mg, mangaan (mangaan(II)oxide) 8 mg, selenium (natriumseleniet) 0,1 mg, zink (zinkoxide) 19 mg
Technologische toevoegingsmiddelen: Sepioliet 300 mg
antioxidanten