Gratis verzending vanaf € 49
Gratis retour binnen 30 dagen
-10% voor nieuwe klanten Bespaar 5% met Friends
Gratis verzending vanaf € 49
Gratis retour binnen 30 dagen
Zomer, zon, afkoeling

Zomerplezier ondanks de hitte – met onze coole producten en tips

Eindelijk zomer – de temperaturen stijgen en je hebt zin om veel tijd buiten door te brengen. Maar hoe vergaat het honden en katten eigenlijk bij deze hoge temperaturen? Veel honden en katten hebben last van te hoge temperaturen. Aangename verkoeling of een schaduwrijk plekje is daarom een goed idee. Wij hebben tips en producten voor je verzameld.

Verkoeling en waterpret voor honden

Wanneer de thermometer in de schaduw tot boven de 25 °C stijgt, wordt het ook zwaarder voor onze trouwe metgezellen. In de zomerhitte moeten honden zich niet te veel inspannen. Lange wandelingen of fietstochten zijn slechts in beperkte mate mogelijk. Toch is verveling niet aan de orde, want de zomer zorgt voor veel vermaak en is goed voor vele uitbundige uren in de buitenlucht.

Zomerpret voor zonaanbidders

Normaal gesproken houden katten van de warme tijd van het jaar: ze liggen languit in de zon en laten hun vacht kietelen door de warme zonnestralen. Maar als de thermometer te hoog oploopt, wordt het zelfs voor hen te warm. Dan hebben ze afkoeling en een schaduwrijk plekje nodig.