51 degrees north: alles voor je trouwe viervoeter

51DegreesNorth-logo BIS

Voor ieder wat wils

In het uitgebreide assortiment van 51 degrees north vind je tal van producten die het leven van je hond comfortabeler maken en die ervoor zorgen dat je hond zich helemaal thuis voelt. Is de slaapplek van je hond inmiddels wel aan vervanging toe? Neem dan eens een kijkje bij de heerlijk zachte matten, hondenkussens en manden van 51 degrees north. Heeft je hond het snel koud bij zijn dagelijkse wandeling? Je kunt bij 51 degrees north ook terecht voor heerlijk warme hondenjasjes en truien.

Droom weg bij de fijne manden, matten en kussens

Als je op zoek bent naar een fijne slaapplek of ligplaats voor je hond, dan ben je bij 51 degrees north aan het juiste adres. De collectie is onderverdeeld in drie categorieën.

  • De All Year lijn is het hele jaar door verkrijgbaar. Deze lijn is onderverdeeld in verschillende kleinere categorieën, waaronder de Storm, Fuzzy en Curly categorieën. Elke categorie heeft zijn eigen persoonlijkheid en stijl. Zo vind je altijd wel iets dat bij jou en je hond past!
  • De Sleep Soft lijn biedt diverse zachte slaapmogelijkheden, zoals zachte manden en kussens. Elke winter en zomer worden er nieuwe designs geïntroduceerd.
  • Ook de Sleep Hard lijn wordt elk half jaar vernieuwd. In deze lijn vind je producten die zijn gemaakt van hardere materialen, zoals handgemaakte rotan manden. Deze manden worden geleverd met een groot katoenen kussen, zodat je hond comfortabel kan wegdromen.

Bescherm je viervoeter tegen de kou

In de winter krijgen sommige hondenrassen het buiten snel koud, zoals kortharige teckels of chihuahua's. De hondenkleding van 51 degrees north houdt je hond heerlijk warm - zelfs op de koudste winterdagen! In het assortiment kom je diverse jassen en truien tegen. Zo kun je kiezen voor een praktisch sportjasje, maar bijvoorbeeld ook voor een heerlijk zachte hoodie. De kleding is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en prints. Alle kleding is gemaakt van lichtgewicht materiaal en kan in de wasmachine worden gewassen.

Eten in stijl

De voer- en waterbakken van je viervoeter maken permanent deel uit van je interieur. In het assortiment van 51 degrees north vind je voer- en waterbakken in verschillende stijlen en materialen, zodat je altijd wel iets vindt dat bij je interieur past. Zo vind je in de collectie bijvoorbeeld stenen voerbakken, maar bijvoorbeeld ook houten voerbakken met een binnenkant van RVS en kleurrijke voerbakken van kunststof. We zijn benieuwd welke voerbak jij het mooist vindt! Alle voerbakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Ook kun je kiezen tussen een enkele of een dubbele voerbak.