Barf Buffet: kwalitatief diepvriesvlees voor honden

Schermafbeelding 2020-05-25 om 17.23.00

Stel zelf een complete diepvriesmaaltijd samen voor je hond

Op verantwoorde wijze een verse maaltijd voor je honden samenstellen? Je realiseert het gemakkelijk met de diepvriesvoeding van Barf Buffet. Op welke soort hondenvoer je keuze ook valt: het is vrij van overbodige geur-, kleur- en smaakstoffen. Kies bijvoorbeeld uit spiervlees, orgaanvlees, vuile pens of bevleesd bot. Barf Buffet hondenvoer zorgt ervoor dat je hond beter in zijn vel zit en bevordert tevens een goede darmflora. Daarnaast ziet de hondenvacht er beter uit én is het goed voor zijn gebit en mondgeur. Tot slot is er een ruim aanbod hondenvoer voor honden met huid- en allergieproblemen.

 

Aanbod vriesvoer voor katten

Barf Buffet verkoopt ook diepgevroren voeding voor katten. Het rauwe voer voor katten is biologisch verantwoord en sluit perfect aan op wat katten nodig hebben. Katten zijn vleeseters en zullen daarom het diepvriesvlees beslist waarderen. De voeding van dit merk zit boordevol vitaminen, mineralen en essentiële voedingsstoffen. Op die manier krijgt ook jouw kat alles binnen dat hij nodig heeft om vitaal en gezond te blijven. Schotel je kat daarom vers vlees voor in een combinatie met allerlei groentes en fruit en geniet nog meer van je huistijger.

 

Voer voor fretten en andere exotische dieren

Barf Buffet is een prima keuze als je fretten houdt of andere exotische dieren. De voeding is met zorg samengesteld en je hebt altijd de keuze uit verschillende menu's. Op die manier is het voor jou aantrekkelijk om voer te bestellen van Barf Buffet. Wissel regelmatig het voer af om fretten en andere exotische dieren te voorzien van alle benodigde voedingsstoffen. Bekijk het aanbod en maak direct je keuze.