Duck Food voor liefhebbers van vers vlees

Logo-Duck

Duck voor elke hond

De meeste producten van Duck Food zijn natvoer, maar er zijn ook droge brokken. Je koopt het voer als plakken in een doos of als worst waarvan je zelf stukken afsnijdt. Deze hondenvoeding is geschikt voor alle rassen en leeftijden. Alle puppies en honden eten met smaak dit natuurlijke voer. Er is dus geen speciaal voer voor puppies.

Verschillende producten van dit merk zijn glutenvrij of speciaal voor honden met bijvoorbeeld spijsverteringsproblemen. Is je hond allergisch? Sommige Duck producten bevatten maar één eiwitbron. Daardoor is het geschikt als hypoallergeen voer. Je kan verder kiezen voor complete maaltijden of voer dat aangevuld moet worden (enkelvoudig voer). Enkelvoudig voer kan je ook goed als hondensnack geven. Maar ook met een stukje worst als snack is je hond zeker blij.

Voedingsadvies voor je hond

Ontdooi het natvoer dat je hond die dag nodig heeft in de koelkast. Doe dat niet in de magnetron en kook of bak het vlees niet. Volwassen honden eten in principe twee maaltijden per dag. Puppies mogen vier tot vijf keer per dag eten en jonge honden drie keer. Hoeveel je geeft, hangt af van het gewicht van je hond. Op de verpakking staat ook of en hoe je het voer moet aanvullen met een ander product om de maaltijd voor je hond compleet te maken.

Duckassortiment

Duck Complete voeding koop je als diepgevroren plakken in een zak. Je kan kiezen uit smaken als rund & kip, geit & lam en eend. Duck Single is enkelvoudige voeding en bevat één soort vlees, bijvoorbeeld rund, pens of kip. Dit voer is bedoeld als tussendoortje of als basisvoer dat je aanvult met een ander Duck product. Dan krijgt je hond precies wat hij of zij nodig heeft. Verder is er Duck Worst die je zelf afsnijdt. Deze worst is een complete maaltijd met smaken als kip & appel of rund & groente. De worsten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten.

Wil je Duck aan je puppy of kleine hond geven? Dan zijn Duck Nuggets extra geschikt. Dit complete voer is verpakt in stukjes van 25 gram. Daardoor kan je eenvoudig kleine porties geven. Heb je een grote hond of wil je veel voer in huis hebben? Bij de Duck Nature Box is het vlees in een sliert geperst en verdeeld in porties van ongeveer 250 gram. Het voer in de Nature Box is glutenvrij.

Tot slot zijn er nog twee soorten Duck droogvoer. De koudgeperste brokken die je geeft als complete maaltijd of combineert met natvoer. En de aanvullende brokken met rijst en groenten voor het compleet maken van bijvoorbeeld Duck Single.

Ingrediënten

Duck hondenvoer bevat natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit. Er zijn geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen aan toegevoegd.