Een goede gezondheid begint met Pro Plan

ProPlan_Logo

Pro Plan hondenvoer voor alle hondenrassen

Elk hondenras heeft specifieke kenmerken. Je hond heeft voeding nodig die bij de noden van jouw huisdier past. Pro Plan adult heeft voeding die is afgestemd op elk hondenras van elke leeftijd. Pro Plan heeft voeding voor grote, atletische honden en voor grote, robuuste honden. Voor grote honden met een gewicht tussen de 10 en 25 kilogram is er Pro Plan Medium. Voor kleine honden is er Pro Plan Small&Mini. Pro Plan heeft producten voor puppy's tot twee jaar, voor volwassen honden van twee tot zes jaar en voor oudere honden vanaf zeven jaar.

Pro Plan Puppy

Voor puppy’s heeft Pro Plan Optistart ontwikkeld. Optistart bevat een voedingsstof die aanwezig is in de moedermelk wat essentieel is voor de groei van jouw puppy.

Pro Plan Adult en Senior

Voor elke volwassen hond heeft Pro Plan voeding die bij hem past. Actieve honden gebruiken veel energie. Met Optibalance krijgen zij voldoende voedingsmiddelen binnen. Specifiek problemen vragen om specifieke voeding. Dit vind je in de lijn van Expert Care Nutrition. Optipower vergroot het uithoudingsvermogen en Optiweight is voor honden die een caloriearm dieet volgen. Optidigest en Sensitive Digestion zijn ontwikkeld voor honden met spijsverteringsproblemen.

Pro Plan Biscuits

Pro Plan Biscuits is een verantwoorde snack die goed is voor het gebit dat kan bijdragen tot een uitstekende gebitsverzorging.

Lees meer over Pro Plan Dog

Pro Plan Kattenvoer

Omdat elke kat anders is heeft Pro Plan voor elke kat andere voeding. Pro Plan ontwikkelt met wetenschappelijk kennis voeding voor jouw kitten en volwassen kat. Voor jouw kat vanaf zeven jaar is er Pro Plan Senior.

Pro Plan Kitten

Pro Plan Original Kitten Optistart bevat een voedingsstof die in moedermelk zit. Expert Care Nutrition Kitten bevat eiwitten voor de groei van botten en spieren. En Pro Plan Junior Nutrisavour is voeding voor de oudere kitten. Deze voeding zorgt voor een goede groei van botten en spieren en voor de ontwikkeling van ogen en hersenen.

Pro Plan Kattenvoeding

Pro Plan Original Optisenses zijn brokjes met alle voedingsstoffen voor een sterk immuunsysteem, een gezonde huid en vacht en sterke botten en spieren. Aangepaste voeding voor katten die last hebben van haarballen en voor katten met lang haar is Elegant Adult Optiderma perfect. Deze voeding houdt de huid gezond en de vacht glanzend. Optidigest vermindert het risico op voedingsintolerantie. Katten die een vetarm dieet volgen, kun je met een gerust hart Pro Plan Light geven. Optirenal ondersteunt de gezondheid van de nieren. Voor gesteriliseerde katten Pro Plan Acti-Protect Sterilised voorkomt verlies van spiermassa. Expert Care Nutriotion Sterilised zorgt voor gezonde urinewegen. Natvoer Met Pro Plan Sterilised Nutrisavour blijft je kat in conditie, behoudt hij een gezond gewicht en het voorkomt nierproblemen. Pro Plan Delicate is licht verteerbaar, speciaal voor katten met een voedselovergevoeligheid. Voedingsadvies Op de verpakking staat beschreven hoeveel voeding je dier dagelijks nodig heeft.

Lees meer over Pro Plan Cat