Gourmet

gourmet-purina

Gourmet voor jouw kat

Gourmet kattenvoer is voor echte fijnproevers en verkrijgbaar in veel soorten. Heel populair is Gourmet Gold, verkrijgbaar als mousse, torentjes en fijne hapjes. Ook eten veel katten graag Gourmet Perle, bijvoorbeeld de mini-filets rund, kip, tonijn of lam in saus. Geef je je kat graag meerdere keren per dag vers voer? Dan zijn de zakjes van Gourmet Mon Petit ideaal. De stukjes met rund, kip of een andere smaak zijn verpakt in zakjes van slechts 50 gram. Daardoor zijn ze ook geschikt als snack. Een ander product van dit merk is Diamant, ook met mini-filets in een verleidelijk sausje. Eet je kat graag een hartig tussendoortje? Probeer zeker eens een zakje Crystal, de bouillon met stukjes tonijn of kip. 

Voor jong en oud

Wil je Gourmet aan je kitten geven? Bijna alle producten van dit merk natvoeding voor katten zijn zo zacht dat dat prima kan waardoor er geen speciaal Gourmet junior voer nodig is. Ook is het voer geschikt voor alle rassen. Is je kat al op leeftijd? Speciaal voor oudere fijnproevers is er mousse senior. Je oudere kat zal smullen van de extra zachte en gladde kattenvoeding met bijvoorbeeld kalkoen of zalm. 

Voedingsadvies

Nat- en droogvoer hebben beide voor- en nadelen. Daarom wordt aangeraden dat de dagelijkse portie voer voor de helft bestaat uit droge brokjes en voor de helft uit natvoer, maar niet tegelijk. Hoeveel voer je je kat moet geven, lees je op de verpakking. Dit verschilt per product.

Nat kattenvoer van Gourmet

Dit merk heeft verschillende lijnen van natvoer. Bij de lijn Gourmet Gold kan je kiezen uit drie soorten: mousse, torentjes en stukjes vlees in saus. De zachte mousse is verpakt in blikjes en is verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals onder andere rund en zalm. Ook is er mousse voor oudere katten. Ziet je kat graag iets hartigs in de etensbak? Dan zijn de hartige torentjes van vlees en groente perfect, met smaken als rund met tomaat of kip met wortel. Maar je kat kan de Fijne Hapjes in saus vast ook niet weerstaan. Dit kattenvoer is verkrijgbaar in veel verschillende smaken, bijvoorbeeld rund, kip en zalm. Of kies je voor de Gold Luxe Mix? Bij deze lijn zijn de stukjes gecombineerd met vlokken. Als je kat van veel variatie houdt, is de Gold Collections Mix ideaal. Zo kan je huisdier de ene dag mousse met tonijn eten, de volgende dag fijne hapjes met zalm en kip enzovoort.

Ingrediënten

Kattenvoeding van dit merk bevat geen kunstmatige conserveermiddelen, kleurstoffen en smaakstoffen. Wel zijn belangrijke stoffen als vitamine A, D3, IJzer, Calciumjodaat en Zink toegevoegd.