Hupple: de allerlekkerste snacks voor honden en katten

download (1)

Trainingskoekjes voor honden

Hupple snacks zijn van hoogwaardige kwaliteit en bij uitstek geschikt als trainingskoekjes. Ze zijn gemaakt van natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen en helpen bij het belonen van positief gedrag. Een hond is voor veel mensen een onmisbaar gezinslid en die omring je graag met de beste zorgen. Bekijk daarom het aanbod Hupple Puppy koekjes of het assortiment Hupple Junior trainingsnacks. 

 

Hupple Biscuits en Hupple Chews

Hupple Biscuits zijn gebakken hondenkoekjes en de perfecte manier om je hond te verwennen. De hoekjes zijn met liefde gebakken en tevens verrijkt met essentiële vitamines en mineralen.

Hupple Chews zijn smakelijke kauwstrips voor ieder hondenras. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei smaken en verpakt in een handige hersluitbare emmer.

 

Hupple Care

Hupple Care bestaat uit oog- en oordoekjes voor onderweg. Ze zijn perfect geschikt om de oren en ogen van je viervoeter te reinigen. Daarnaast heb je ook nog Dental Care: een doekje speciaal voor het hondengebit. Dit zorgt voor gezonde tanden en een frisse adem.

 

Hupple snacks voor katten

Naast verwennerij voor honden heeft het Belgische merk ook koekjes voor katten in de aanbieding. Het aanbod Hupple kattenvoer en Hupple kattenvoeding bestaat dan ook uit overheerlijke snoepjes. De kattensnoepjes zijn verpakt in een hersluitbare emmer en lekker om te geven als tussendoortje. Ze bevatten onder andere vitamine C en E. Verder zijn er snoepjes om haarballen tegen te gaan en vele andere lekkernijen.