Viyo: voor een gezondheidsboost van je huisdier

logo-big

Voor het versterken van de natuurlijke weerstand

Bijzonder aan Viyo hondenvoer en Viyo kattenvoer is dat er prebiotische stoffen in verwerkt zitten. Prebiotische stoffen worden niet verteerd in de maag, maar vloeien door naar de darm. Daar worden de goede darmbacteriën versterkt en slechte bacteriën geremd. Dit zorgt voor een positief effect op de gezondheidstoestand van je hond of kat. Daarbij garandeert dit product een beter resultaat dan poeders of tabletten. Darmflora is namelijk - net als bij mensen - verantwoordelijk voor zeventig procent van de weerstand. Bovendien kan een gezonde darmflora de opbouw van je immuunsysteem versterken. Dit maakt Viyo hondenvoer en Viyo kattenvoer bijzonder aantrekkelijk voor een grote doelgroep huisdieren.

 

Ondersteuning van honden en pups

Bij Viyo hondenvoeding wordt onderscheidt gemaakt tussen een drietal soorten. Er zijn namelijk afzonderlijke verpakkingen beschikbaar voor puppy's, volwassen honden en oudere honden. De producten zijn ontwikkeld door dierenartsen, caloriearm en honderd procent natuurlijk. Daarnaast bevordert het de opname van andere voedingsstoffen. In het product zit tevens omega-3- en omega-6 vetzuren, wat zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht van de hond. Met Viyo puppy krijgt ook een pup de juiste voedings- en beschermingsstoffen binnen in zijn eerste levensmaanden.

 

Versterk het natuurlijke afweersysteem van katten en kittens

Net als voor honden is er ook voor katten en kittens speciale kattendrink ontwikkeld. Voor wat oudere katten is Viyo een uitstekend product: door het versterken van de darmflora stimuleer je het immuunsysteem van je kat, wat vervolgens bijdraagt aan een betere mobiliteit. Juist Viyo voor kittens is vooral in de eerste maanden van levensbelang. Resultaten van de drank zijn vaak al na één tot vier weken merkbaar.

 

Let wel op dat je hond of kat geen kippenallergie heeft, want beide producten zijn namelijk gebaseerd op kip. Overigens is dit product ook geschikt voor honden en katten op dieet: het product is namelijk caloriearm. Je kunt het product daarom ook aanbieden als gezonde snack voor je hond of kat. Al met al is Viyo een gezond, lekker product dat het welzijn van je viervoeter optimaal bevordert.