Wolf's Menu: natuurlijke hondenvoeding uit de diepvries

download

Vriesverse natuurvoeding voor honden

Het aanbod kwalitatieve voeding voor honden is met zorg samengesteld door een team van specialisten en experts bij Wolf’s Menu. Het voedsel voor honden wordt gemaakt van echt spiervlees waarna kwalitatieve organen worden toegevoegd. Andere ingrediënten zijn bijvoorbeeld pens, maar ook allerlei groenten en fruit. Tot slot worden er extra mineralen en vitamines toegevoegd zodat het je viervoeter nergens aan ontbreekt. Goedkoop slachtafval wordt bij de productie van de vriesverse natuurvoeding voor honden niet gebruikt. Dit past niet bij de bedrijfsfilosofie van Ecoclavis, want is niet goed voor de gezondheid van honden.

 

Kwaliteitsvlees zonder toegevoegde kleur- en smaakstoffen

Jouw hond verdient kwalitatieve dierenvoeding en daarom is de keuze voor Wolf's Menu snel gemaakt. Je trouwe maatje komt op geen enkele manier iets tekort, want de slagers bereiden iedere dag topvoeding voor je huisdier. Aan het voer zijn geen kleur- en smaakstoffen toegevoegd zodat er alleen natuurlijke hondenvoeding overblijft. En dit is voor honden altijd prettig, want het zijn van nature vleeseters. Bovendien komen ze op deze manier helemaal niets tekort. De slagers van Ecoclavis doen er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat je hond op geen enkele manier iets tekort komt.

 

Wolf's Menu snacks voor een natuurlijke beloning

Naast gewone Wolf's Menu natuurlijke hondenvoeding wil je je hond ook af en toe belonen met een tussendoortje. Het merk heeft ook een aantal natuurlijke hondensnacks op de markt gebracht die je aan je hond kunt geven. Je hebt de keuze uit vier natuurlijke beloningen die allemaal vrij zijn van geurstoffen, kleurstoffen of smaakversterkers. De snacks geef je als tussendoortje of zet je in bij het trainen van je hond. Een kluif bijvoorbeeld zorgt voor uren kauwplezier zónder dat je bang hoeft te zijn dat het bot versplintert. Betere hondenspeeltjes zijn er niet voor je hond. Kortom: combineer natuurlijke hondenvoeding met overheerlijke snacks en geniet omdat ook jouw hond geniet!