Whimzees: hondensnacks

0 (1)

De specialiteit van Whimzees-hondensnacks

De smakelijke snacks bestaan uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten en zijn een prima tussendoortje voor je hond. Ze zijn graanvrij en bevatten geen vlees of vis. Ze dragen bij aan een optimale verzorging van het gebit en gaan vervelende geurtjes tegen. Bovendien zijn de snacks ideaal om tandplak tegen te gaan. Het merk zet maximaal in op kwaliteit zodat je altijd verzekerd bent van goede hondensnacks.

Smakelijke en vegetarische Whimzees voor je hond

Dit Nederlandse bedrijf richt zich specifiek op Whimzees voor de hond. Kies bijvoorbeeld voor snacks in de vorm van een egel of krokodil. Ook is er de zogenaamde Veggie Ear of je koopt honden-tandenborstels. De traktaties zijn glutenvrij en 100 procent vegetarisch. Je bestelt snacks die passen bij de grootte en leeftijd van je hond. Laat je daarom verrassen door het veelzijdige Whimzees-assortiment.

Whimzees voor tandverzorging

Whimzees is bij uitstek geschikt voor een optimale tandverzorging van je hond. Plezier en functionaliteit gaan bij dit merk hand in hand. Doordat een hond kauwt op een snack nemen zowel tandplak als mondgeur af. Bovendien zorgt het kluiven voor een goede doorbloeding van het tandvlees. Op die manier blijft het gebit van je hond in goede conditie en ben je minder tijd en geld kwijt aan de dierenarts.