Laroy Group: totaalassortiment in voeding en benodigdheden voor gezelschapsdieren

laroy-duvo

Laroy Group voor honden

Laroy Group biedt drie merken hondenvoeding aan: Deco, Duvo en Eukanuba. In het brede assortiment dat wordt aangeboden kun je alles vinden wat je nodig hebt voor je hond. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen voedingsproducten voor puppy's en volwassen honden. De voedingsproducten zitten boordevol vitamines, zijn vetarm en hebben als bijkomend voordeel dat een deel van de producten glutenvrij is. Naast het algemene voedingsaanbod zijn er ook snacks te koop. Daarbij is er de keuze uit kauwbotten, gevulde snacks, vleessnacks, halfzachte snacks, biscuits en vissnacks.

 

Laroy Group voor katten

Voor de aanschaf van kattenvoer kun je kiezen uit vier merken: Deco, Duvo, Eukanuba en Iams. Er is voeding voor kittens, volwassen en oudere katten. Net als bij het hondenvoer wordt er ook premium kattenvoer aangeboden. Daarbij is het aanbod heel divers. Zo zorgt het ene kattenvoer voor sterke spieren, terwijl het andere voer een bijdrage levert aan een gezonde huid. Naast het algemene kattenvoer worden een viertal snacks aangeboden van de merken Cat It en Duvo.

 

Voeding voor konijnen en knaagdieren

Het assortiment voor knaagdieren is bestemd voor de volgende knaagdieren: konijnen, cavia's, hamers, muizen, gerbils, chinchilla's, eekhoorns en degoes. Je kiest uit een drietal merken voor de knaagdieren: Duvo, Duvo+ en Witte Molen. Het merk Duvo is bestemd voor konijnen, cavia’s en hamsters en heeft een klein aanbod. Witte Molen daarentegen heeft een uitgebreider assortiment dat bestemd is voor alle soorten knaagdieren.

 

Voeding voor vogels

Verder biedt het merk ook voeding aan voor vele vogelsoorten. Denk bijvoorbeeld aan kanaries, papegaaien of parkieten. Voor vogels kun je kiezen uit de merken CéDé, Deco, Duvo, Prima, Thijssen of Witte Molen. In het assortiment wordt onderscheid gemaakt tussen eivoer, zachtvoer, hoofdvoeding en enkelvoudige zaden en granen. Tevens worden er supplementen aangeboden die de gezondheid van de vogels bevorderen.

 

Verzorgingsproducten en speelgoed

Naast een veelzijdig voedingsaanbod voor bovengenoemde diersoorten is er ook voor elk van deze huisdieren een ruim assortiment beschikbaar aan speelgoed, kleding, halsbanden en hygiëne- en verzorgingsproducten. Daarbij valt op dat het bedrijf grote waarde hecht aan premium producten die belangrijk zijn voor het welzijn en de gezondheid van het dier. Daarmee biedt het merk zodoende een compleet assortiment aan voor de optimale verzorging en voeding van je huisdier.