Jouw kat geniet steeds van heerlijke en gevarieerde voeding

Is jouw kat een fijnproever? Weet ze duidelijk wat ze wil? Dan is jouw kat op zoek naar een heerlijke smaak en veel variatie!

Lara, smaakt naar meer...

Met Lara heb je een uitgebreid gamma aan smaken. Voor elke dag wat wils, aangepast aan de wensen van iedere kat.

De brokjes hebben een aangepaste vorm voor een optimale opname. Ze zijn glad, krokant en hebben een afgeronde vorm. Katten zijn er dol op!

De basis van elke referentie is gevogelte, dat vinden katten bijzonder lekker en kunnen ze ook heel goed verteren.

Plantaardige vezels in de brokjes zorgen voor een optimale ontlasting. Deze hebben ook een anti-haarbaleffect en dragen bij tot een optimale tandverzorging.

Voeding op maat

Lara heeft lekkere brokjes voor alle kleine huistijgers. Zo is er voor elke leeftijd een aangepaste brok, van kitten tot senior.

We hebben ook een oplossing op maat voor katten met speciale behoeftes:

  • Sterilized: gesteriliseerde katten hebben een lagere energiebehoefte maar een verhoogde eetlust. Deze brokjes hebben een lager vetgehalte en extra plantaardige vezels voor een sneller verzadigd gevoel.
  • Indoor: speciaal voor de binnenhuistijgers. Deze brokjes bevatten een verlaagd vetgehalte en extra plantaardige vezels. Deze zorgen voor een sneller verzadigd gevoel maar hebben ook een anti-haarbaleffect. Extra yucca helpt de nare geurtjes in de kattenbak te beperken.
  • Urinary care: voor katten die gevoelig zijn aan blaasgruis met minder eiwitten en een verlaagd mineralengehalte. Deze brokjes bevatten ook veenbessen, die de kans op blaasontstekingen helpen te beperken.

Kortom, perfect verteerbare en uiterst smakelijke brokjes voor veel vitaliteit.

Lara, de smaak van iedere kat!

www.versele-laga.com/nl-be/lara