Dogs Creek: Laat het avontuur beginnen!

De zomer is het ideale seizoen om er met je hond op uit te trekken. Samen wandelen en spelen is immers de beste manier om jullie band te versterken. Wij van Maxi Zoo helpen je daar graag bij. In het ruime assortiment van Dogs Creek (exclusief verkrijgbaar in onze Maxi Zoo winkels) vind je alles om jullie avonturen onvergetelijk te maken!

Voor je hond is elke wandeling een feest. Maar wanneer jullie een verre tocht of een lange uitstap ondernemen, zal je viervoeter je met nog meer gekwispel zijn enthousiasme tonen. Of jullie nu naar het bos of het strand gaan: met de juiste uitrusting vertrekken jullie zorgeloos op pad zodat jullie volop van het buitenleven kunnen genieten.

Dogs Creek weet perfect wat baasjes en honden nodig hebben tijdens hun uitjes. In het ruime assortiment vind je alles voor een heerlijke, avontuurlijk dag:

Wandelen

Een stevig en comfortabel tuigje of harnas vormt samen met een leiband de basisuitrusting voor jullie uitstap. Twijfel je tussen een halsband en een harnas? In de winkel geven we je graag advies en kan je hond ook verschillende modellen passen.

Spelen

Wanneer jullie de drukte van de bewoonde wereld ingeruild hebben voor een weids strand of een stukje groen kan de speeltijd beginnen! Niets zo leuk als je hond vrij laten rondlopen en hem op een bal of een frisbee laten jagen. Met een werpstok kan je de bal een pak verder gooien. Ideaal voor actieve honden!

Rusten

Van al dat rennen en ravotten wordt zelfs je hond moe. Tijd om even op adem te komen en te genieten van een beloning. Handige drinkflessen en opvouwbare drinkbakjes zorgen ervoor dat je altijd en overal de dorst van je viervoeter kan lessen. Met een snacktas heb je steeds lekkere hapjes bij de hand. Daarnaast vind je bij Dogs Creek ook lichte en compacte ligkussens en dekentjes die je makkelijk kan meenemen.

Nu je uitrusting compleet is, zijn jullie klaar om de natuur in te trekken. Nog geen idee waar naartoe? Wij hebben genoeg inspiratie voor jullie volgende uitstap!

  • Het strand is voor veel baasjes en honden de gedroomde plek om te wandelen en te spelen. Niet alle stranden zijn echter toegankelijk voor viervoeters en in sommige badplaatsen wordt het strand slechts tijdens een aantal maanden opengesteld voor honden.

Op de website van De Kust vind je een handig overzicht terug.

  • Ook bossen en natuurgebieden zijn ideale wandel- en speelzones. Hou er wel rekening mee dat honden in alle natuurgebieden verplicht aan de leiband moeten lopen. Gelukkig zijn er in heel wat natuurgebieden speciaal afgebakende losloopzones ingericht.

Op de website van het Agentschap Natuur en Bos vind je een lijst terug met plekjes in Vlaanderen waar honden in het groen kunnen ravotten.

Bekijk hieronder meer over het Dogs Creek assortiment.