PURINA DENTALIFE VOOR HONDEN

Purina Dentalife

Dagelijkse gebitsverzorging is belangrijk en draagt bij aan een gezond leven van uw huisdier. Zorg voor het gebit van uw hond met PURINA DENTALIFE, de innovatieve tandverzorgende stick om op te kauwen. Het is wetenschappelijk bewezen dat PURINA DENTALIFE zelfs de moeilijkst te bereiken tanden achter in het gebit helpt te reinigen. Deze tanden zijn het gevoeligst voor tandplak- en tandsteenvorming.

Goede mondhygiëne voor een gezonde hond

Uw hond heeft specifieke zorgbehoeften en het behoud van een goede mondgezondheid draagt positief bij aan zijn algehele welzijn. Daarom hebben de experts van PURINA DENTALIFE ontwikkeld.

FLEXIBELE KAUWBARE TEXTUUR

PURINA DENTALIFE is een innovatie voor het behoud van een goede mondgezondheid van uw hond en heeft een unieke flexibele kauwbare textuur.

VERMINDERT TANDSTEENVORMING

PURINA DENTALIFE reinigt zelfs de moeilijk te bereiken tanden die het meest gevoelig zijn voor tandplak- en tandsteenvorming.

VOOR DAGELIJKS GEBRUIK

Net als voor ons, is het beter om ook de tanden van uw hond elke dag te reinigen om de snelle ontwikkeling van bacteriën en tandsteen te beperken. Voor het beste resultaat geeft u uw hond elke dag PURINA DENTALIFE: Hoe meer uw hond op de stick kauwt, hoe schoner zijn tanden zullen zijn.

VOEDZAME INGREDIËNTEN

Is gemaakt met maïs en tarwe. Bevat geen toegevoegde suikers en is laag in vet.

GEEN TOEGEVOEGDE KUNSTMATIGE AROMA'S OF KLEURSTOFFEN

PURINA DENTALIFE heeft een heerlijke kipsmaak en bevat geen toegevoegde kunstmatige aroma's of kleurstoffen.

Dagelijkse gebitsverzorging is belangrijk en draagt bij aan een gezond leven van uw huisdier.

Een hond met een gezond gebit zorgt ervoor dat u allebei tevreden bent - de hond voelt zich goed en u voelt zich prettig hierbij! Daarom blijven wij zoeken naar betere manieren om uw hond gezond te houden. De innovatieve tandverzorgende stick om op te kauwen heeft een flexibele kauwbare textuur, een geribbeld ontwerp, een heerlijke kipsmaak en is beschikbaar voor zowel zeer kleine als grote honden!

• Voor zeer kleine honden tussen 2kg en 7kg

• Voor kleine honden voor 7kg en 12kg

• Voor middelgrote honden voor 12kg en 25kg

• Voor grotere honden voor 25kg en 40kg